You are here

Broodje met koud vlees

en gekaramelliseerde uien

Broodje met koud vlees

en gekaramelliseerde uien

Duur
ca. 35 Min.
Inspanning
Gemakkelijk

Ingrediënten voor 4 personen

  • Voor 1 broodje:
  • 2sneetjes boerenbrood
  • 2 ELboter
  • 4 ELKÜHNE Mierikswortel 140g
  • 1handje vol rucola
  • 10 plakjesKÜHNE Augurken Slices
  • 4plakjes rosbief
  • 1 ELplantaardige olie
  • 2kleine uien
  • 2 ELsuiker
  •  Zout, peper
voorbereiding
  • Schritt 1/4
    Besmeer de sneetjes brood aan beide kanten met boter en rooster ze aan beide kanten goudbruin in een hete grillpan.
  • Schritt 2/4
    Was de rucola en dep het droog. Pel de uien en snijd ze in ringen.
  • Schritt 3/4
    Verhit de olie in een koekenpan. Bak de uienringen daarin glazig en strooi er suiker over. Karamelliseer gedurende 4-5 minuten al roerend op een matig vuur, tot ze goudbruin zijn.
  • Schritt 4/4
    Besmeer een van de sneetjes brood met een beetje Kühne Mierikswortel en bedek met rucola, Kühne Slices en rosbief. Strijk daarop vervolgens de resterende Kühne Romige Mierikswortel, leg de gekaramelliseerde uien daarbovenop en breng op smaak met zout en peper. Serveren met twee sneetjes brood.

Recipe search