You are here

Strammer Max 2.0

Strammer Max 2.0

Een groot plakje geroosterd tarwe-roggebrood bedekt met mosterdroom, gegarneerd met verschillende plakjes pastrami, geschaafde pecorino en Kühne Augurken Dill Chip in plakjes. Gegarneerd met gebakken ei, gebakken uienringen en tuinkers.

Voedingsinformatie
  • 627.3 kcal
    Calorieën
  • 26.5 g
    Eiwit
  • 36.3 g
    Vet
  • 44.2 g
    Koolhydraten
Duur
ca. 20 Min.
Inspanning
Gemakkelijk

Ingrediënten voor 4 personen

  • Voor de broodjes:
  • 4sneetjes tarwe-roggebrood
  • 12plakjes pastrami
  • 40 gpecorino
  • 8eieren
  • 2 TLboter
  • 1 potKÜHNE Dill Chips 370ml
  •  tuinkers voor garnering
  • Voor de uienringen:
  • 2uien
  • 70 gtarwemeel
  • 3eieren
  • 150 gpaneermeel
  • 200 mlplantaardige olie, om te frituren
  •  zout
  • Voor de mosterdcrème:
  • 2 ELmayonaise
  • 2 ELcrème fraîche
  • 2 ELKÜHNE Franse mosterd 250ml
  •  Tabasco, naar eigen smaak
voorbereiding
  • Schritt 1/4
    Meng voor de mosterdroom alle ingrediënten grondig. Breng op smaak met een paar druppels tabasco en met zout.
  • Schritt 2/4
    Verhit voor de uienringen de olie in een kleine steelpan tot ongeveer 170 °C. Schil de ui en snijd deze in dunne ringen. Klop de eieren in een ondiepe kom. Giet de bloem en paneermeel in nog twee ondiepe kommen. Dompel de uienringen eerst in de bloem , dan in de eieren en ten slotte in het paneermeel. Voeg ze toe aan het hete vet en frituur ze in ongeveer 2 minuten goudbruin. Giet af op keukenpapier en breng op smaak met zout.
  • Schritt 3/4
    Verwarm voor de gebakken eieren boter in een pan met anti-aanbaklaag. Klop de eieren en bak op een matig vuur tot de gewenste consistentie is bereikt. Breng op smaak met zout en peper.
  • Schritt 4/4
    Om te serveren geroosterde sneetjes brood in een pan aan beide kanten roosteren. KÜHNE Augurken Dille afgieten, pecorino schaven. Besmeer de broodjes met mosterdroom, beleg met pastrami en twee gebakken eieren. Doe de augurken, uienringen en pecorino erbovenop en garneer met tuinkers.

Recipe search