You are here

Hotdog met zuurkool

Hotdog met zuurkool

Hotdog met Kühne Milde Wijnzuurkool, Kühne Franse Mosterd, gegrilde grove braadworst en gegarneerd met Kühne vurige pittige Jalapeño

Duur
ca. 25 Min.
Inspanning
Gemakkelijk

Ingrediënten voor 4 personen

  • 6hotdogbroodjes
  • 2 ELplantaardige olie
  • 6grove braadworstjes
  • 6 ELboter
  • 1 potKÜHNE Wijnzuurkool 520gr
  • 1pot vurige scherpe jalapeño
  • 6 TLKÜHNE Franse mosterd 255gr
  •  Zout, peper

De vermelde voedingswaarden zijn bij benadering en moeten als leidraad worden gelezen.

voorbereiding
  • Schritt 1/4
    Bak de hotdogbroodjes in een hete oven volgens de instructies.
  • Schritt 2/4
    Verhit de olie in een grillpan en bak de worstjes er 4-5 minuten in.
  • Schritt 3/4
    Snijd de broodjes in de lengte, niet volledig doorsnijden. Besmeer beide snijoppervlakken met boter. Kühne Wijnzuurkool en vurige scherpe Jalapeño laten uitlekken.
  • Schritt 4/4
    Vul de broodjes met Kühne Zuurkool , doe er worstjes in en doe de Kühne vurig scherpe Jalapeño erbovenop. Breng op smaak met zout en peper, garneer mediumscherp met Kühne mosterd en serveer warm.

Recipe search